Productiemedewerker hightech keramische printplaten

 • Ben jij een nauwkeurige en leergierige productiemedewerker met een technische achtergrond? Dan zoeken wij jou!

  CERcuits is een Belgische scale-up die zich toelegt op het ontwerpen en maken van keramische printplaten voor hightech applicaties. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om ons team in Geel te versterken.

  Als productiemedewerker bij CERcuits ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende productieaspecten voor keramische printplaten. Je bedient en stelt laser machines in, print soldeermaskers en gebruikt de nodige (chemische) processen. Je staat ook mee in voor de kwaliteitscontrole en het periodieke onderhoud aan de installaties.

  Wij zoeken iemand met een technische achtergrond, zoals een graduaat in een technische richting. Je bent nauwkeurig en precies, en je hebt een oog voor potentiële verbeteringen. Je bent trots op je werk en vindt het belangrijk dat het eindproduct van hoge kwaliteit is.

  Bij CERcuits werk je voor en met enkele van de meest gerenommeerde technologiebedrijven en onderzoeksinstellingen ter wereld. Je komt in een klein maar snelgroeiend team terecht waar alles rond innovatie en ontwikkeling draait. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en je kennis uit te breiden.

 • Timing: ASAP
  Solliciteer via: career@cercuits.com

Apply via Email